Ingenieur centrale verwarming

Loodgieter, Klusjesman, Reparatie

Een cv-monteur maakt en geeft presentaties over hoe u uw cv installeert en onderhoudt en waar de mogelijkheden zijn voor een verhuizing naar huis. Hij zal ook helpen bij het plannen van inspecties om alle vervangende gebieden te controleren, evenals een recorrostratie van alle leidingen.

Wat deze monteur doet, kan zijn het aanbrengen van nieuwe isolatie en bekleding. In het geval dat uw ketel niet meer werkt of defect is, moet hij ook bepaalde delen van het bestaande systeem repareren. Hij kan ook verantwoordelijk zijn voor het gebruik en onderhoud van de benodigde apparatuur. Wanneer er iets in huis of andere apparatuur kapot gaat of overlast veroorzaakt, zorgt de cv-monteur voor een snelle en efficiënte reparatie.

De verwarmingsmonteur moet de apparatuur regelmatig verplaatsen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het op en neer gaan van de lijn voor het aansluiten van en naar de opslagtanks van 600 gallon (2500 liter), gereedschap dat nodig is om problemen met de ketel op te lossen en ook de apparatuur die wordt gebruikt om ze te controleren. Hij kan zelfs een sleutel nodig hebben om verschillende tanks in huis te openen.

Vaak zal een cv-monteur onnodige warmte of brandstof moeten afvoeren. Zodra dat teveel is opgeruimd, kan hij de olie en het gas verversen. Van hem mag worden verwacht dat hij tankslangen aansluit via Ted's, Teflon, twin tube en reeds bestaande slangen. Ook zal hij ventilatormotoren, pompen, kleppen of aansluitingen moeten repareren. Bij de pomp op het gebouw staan ​​en de vloeistofniveaus volgen is een andere vaak vereiste taak, samen met het handmatig in de gaten houden van de niveaus van de opslagtank.

Een cv-monteur kan normaal gesproken rekenen op $ 35,00 per uur. Dit cijfer is exclusief verplichte aansprakelijkheidsverzekering. Hoewel sommige bedrijven u betalen wanneer u belt om uw systeem te laten repareren of vervangen. Onderhoud is een ander onderdeel van je werk. Dat wil zeggen, je biedt aan om routine-onderhoud te doen aan de cv-installatie, zodat deze zo goed mogelijk werkt. Formele interne onderhoudsdiensten zijn ook beschikbaar, voor gerelateerde taken als routineonderhoudsteams, geplande onderhoudsteams, evenals regelmatige gedetailleerde schoonmaakkosten, binnenschilderwerk, klepvervanging en andere professionele taken.