Leren plankendragers creëren de industrie sfeer dat je huis nodig heeft

Regalträger

Er is een grote verscheidenheid aan lederen planken… van de eenvoudigste tot de meest uitgebreide! En wanneer de stijlen zo gevarieerd zijn, maken ze een indrukwekkend en gedurfd statement over het individuele karakter van de eigenaar. Nu er meer stijlen en kleuren lederen rekken voor u beschikbaar zijn, kunt u zich uw werkruimte voorstellen met een groot donker houten rek en een delicaat kristallen rek – combineert u ze!

ideale materiaalkeuze

Leer is al lang de ideale materiaalkeuze voor meubilair in huis. Het is een klassieker, veelzijdig en een materiaal dat karakter en interessante kenmerken kan toevoegen aan het tijdloze design van elk huis. De dossiers, ordners, cd’s en tijdschriften op een eenvoudige, nette en toegankelijke manier opbergen is gemakkelijker te beheren, en is gewoon logisch!

Licht, vrolijk, modern en gemakkelijk te onderhouden, lederen planken zijn de ideale aanvulling op uw huidige bestaande woninginrichting, vooral als de stijl van uw huis een nieuwe dimensie geeft aan het ontwerp van een kamer. Het inbouwen van lederen planken of het monteren van een lederen fotolijst in een houten kast kan de uitstraling van elke kamer enorm updaten!

eenvoudig, elegant tot rustiek

Van eenvoudig, elegant tot rustiek, kunstlederen planken voegen een vleugje chique charme toe aan het meubilair van elk huis. Ze zijn zowel prachtig als sterk, en ze kunnen zelfs worden gekocht in unieke stijlen en ontwerpen die de geest van de jaren ’50 oproepen. En net als alle andere stijlen van woninginrichting, zijn ze onderhoudsarm.

Als u denkt aan een nieuwe look voor uw huis, zeg, een frisse nieuwe look voor uw woonkamer of slaapkamer, of zelfs voor de eetkamer, een nieuwe plank past misschien in uw budget. Traditionele leren en kunstleren planken passen in elk budget, zijn gemakkelijk te onderhouden en geven elke kamer van uw huis extra stijl en aantrekkingskracht. Regalträger kunnen van eikenhout zijn met een natuurlijke afwerking voor een lichte look, of geverfd, gekleurd en met een bepaalde afwerking voor een meer levendige kleurstelling. Waarom voegt u bijvoorbeeld niet een vleugje klasse en moderne elegantie toe aan uw woonkamer met een meubel waarin glas met een