Hoe kies je de juiste tuin

dag in de tuin - tuinman stockfoto's en -beelden

De tuinman zal je meestal wat advies geven over hoe je de tuin in vorm en uiterlijk moet krijgen: hebben planten meer verlichting nodig dan normaal, zal dit vaker moeten worden bewaterd, welke grondsoort is geschikt voor verharding?

Heeft u de tuinman nodig om te helpen met heftrucks en toegang tot de bouwplaats?

Na het verzamelen van waardevolle informatie van de tuinman kunnen we het project op een meer technisch niveau voortzetten: als je een deel van de tuin gaat slopen, komt er behoorlijk wat zwaar werk bij kijken, en als je kiest om het zelf te doen, moet je wat zwaar materieel (slijpmachine, schuurmachine, verwijderen van gebroken onderdelen) naar beneden laten rollen naar waar je de tuin aan het bouwen/renoveert.

Ik raad klanten aan om de hoeveelheid aan te schaffen hardware (waterleiding en winle-molen om er maar een paar te noemen) tot het absolute minimum te beperken. Heel vaak verlaat de tuinman de dakgoten, om ze er beter uit te laten zien en te laten functioneren, zonder vrachtwagenladingen grind die anders van de achterkant van het huis zouden moeten worden gehaald om te spoelen/inspecteren en vervangen. Nadat het grind is opgeruimd bent u vrij om verder te werken in de tuin…

Dit alles moet u in overweging nemen bij het werken met een agent of adviesbureau met ervaringsdekking/voorwaarden. Het gelooft niet dat er een relatie is met een kweker of tussenpersoon die de juiste keuze is voor uw specifieke tuinbehoeften, die op elk moment complexer kunnen worden.

Zowel tijdens als aan het einde van het proces moet u beslissen wie binnen het tuin "team" de leiding heeft over wat. "Team" betekent niet noodzakelijkerwijs dat alle partijen een evenredig deel van de aanzienlijke werklast en verantwoordelijkheid zullen hebben (betrokken bij het samenwerken als ze dat zouden willen).

Je denkt misschien dat je het proces aankunt zonder een gekwalificeerde en ervaren tuinman, maar dat kan niet. U moet zich ervan bewust zijn dat u hulp en ondersteuning nodig heeft. Dit is de reden waarom u het niet kunt beheren. U moet uw visie (ideaal) en manieren om deze te implementeren aan de tuinman communiceren. Mogelijk moet u ze corrigeren als u niet tevreden bent met wat u hebt gezien of geluisterd/gelezen. Hierdoor heb je ook andere dingen te doen en komt de belangrijkste stap, je rol als projectmanager.

De tuinman zal het proces uitvoeren zoals hij het begrijpt; je moet extra alleen zijn. Dit kan een moeilijke stap zijn voor veel tuiniers en een harde noot om te kraken voor degenen die misschien een tuinman willen inschakelen om hen te helpen bij sommige delen van het project, maar deze taak verder te stressvol vinden. U moet beslissen wie de enige persoon van het bedrijf zal zijn in elke fase van het project en wie het cruciale werk zal doen, en wat ze zullen doen. Tegelijkertijd moet er een strategie zijn om meningsverschillen of geschillen tussen de tuinman en zijn team te beheren.

De dingen die u kunt plannen na het project is "het harde werk doen voor de toekomst".

I know gardeners that have all the care and plant care in their job manual, and all of the necessary equipment. They are aware, trained, qualified and experienced in their job, but there is never time to do the rest of the garden care or other things that are on top of the agenda, for instance, collecting anything that might add cost to the garden. If everything is in place that boxes up and just that – a glass of wine, Melvin SEN amazement, a hyster Liberals disappointment is.- when it comes to chateau d' Fernandez you have to put some things in place as part of a process of change.

You must consider the things you require to do in an earth friendly way in order to get you as an individual to take of additional steps (unmanaged) to someone at least alive, that is, with someONE opinionagreed, trust is important in every single team. Do you have the right to say "stop here, this is no longer safe for you". You won't do it again – you will leave a good impression/reminder for the next visitor, even someone who really may have to change their behaviour in order to be able to work with you. You will be able to remind them of how much you care, of how much you understand of the situation, and you will be building confidence for the next client and so on.

Een plant moet alleen tweeledige behoeften hebben. Een pot kan bijvoorbeeld niet functioneren als een snijkom of een watertank, toch? Voor een plant maak je bewuste keuzes om te ontdekken wat je wilt dat ze zijn. Onthoud dat het is "wat het is" versus "wat je denkt dat het is".