Het beste tuinontwerp

Tuin, Park, Kasteel

Persoonlijke tuin: Elke landschapsarchitect weet dat het beste tuinontwerp perfect is voor elk huis. We kunnen alles op twee manieren doen. Als we een eenvoudig decoratieplan hebben, doen we dat op basis van de specifieke planten en bloemen die al in huis zijn. Als je er geen interesse in hebt, of je er erg ongemakkelijk bij voelt, kunnen we andere dingen doen. Hoe dan ook, wij ontwerpen een sfeervolle en praktische tuin waar u blij van wordt. Heeft u zelf een luxe tuin en wilt u geen rommel ergens anders, dan kunnen we deze altijd verplaatsen naar een deel van het huis dat iets geschikter is dan uw woonruimte.

Voorbeeld van landschapsontwerp op basis van planten

We zijn nu bereid om te praten over hoe individueel groen ontwerp kan worden bereikt door het individu liefde toe te passen en de tuin goed georganiseerd te houden. Op dezelfde manier kunnen we geen landschap construeren op basis van een abstract idee van 'een tuin' en het aan mensen overlaten om op hun eigen persoonlijke manier een tuin aan te leggen. Laten we het soort planten bespreken dat we zouden planten en hoe we het goed met de planten kunnen organiseren.

Organisatie is de sleutel

We zullen een eenvoudige tuin aanleggen waar we de tuin eenvoudig en fietsroop willen houden. Hier creëren we een seizoen aan het begin van elke groeiperiode. Dat wil zeggen: we planten de zaden, geven water en verzorgen de planten, stimuleren vervolgens hun groei in een gezonde omgeving en oogsten vervolgens halverwege deze periode de tuin. We weten al dat planten routinematige verzorging nodig hebben en daarom organiseren we ons plan op basis van deze methode. Als we de planten met deze twee eenvoudige methoden behandelen, kunnen we precies de resultaten krijgen die we willen. Alleen zo creëer je een goede en gezonde tuin. Zo'n goed plan bespaart veel tijd en energie. Als tuinier kun je dit eenvoudig organiseren.

Biologisch tuinieren

Organisatie is hier het belangrijkste – zoals bij onze huistuin, zoals bij onze tuin op het werk. Wanneer we de tuin organiseren met behulp van de pure structuur van zijn structuur, bereiken we maximale resultaten op de meest kosteneffectieve manier. Als we stoppen met het organiseren van de planten, kunnen we niet op ons efficiëntst zijn. Wanneer we stoppen met het organiseren van de tuin en ons alleen concentreren op de planten in plaats van het holistische "algemeen" van de planten, creëren we een gebrek aan opbrengst. We kunnen niet productief zijn als we gefocust zijn op het al, wanneer we gefocust zijn op het verleden en de toekomst. Wanneer we de tuin inrichten op basis van de manier van werken van de natuur, creëren we een gezonde groeicyclus die ons het beste geeft. En deze natuurlijke manier om er in ieder geval voor te zorgen dat de planten niet verloren gaan door het barre weer.

Planning kan worden uitgevoerd

Dit is niet altijd mogelijk, maar als een van deze drie activiteiten alleen wordt uitgevoerd, zal de tuin niet alleen elk jaar beter worden, maar zal er ook meer vrouwelijk en mannelijk zijn.Volg deze eenvoudige regels en we zullen een eenvoudige maar hoge functionerende tuin. Een tuin die prachtig zal groeien met veel verse en gedroogde zonnebloemen, waarvan veel kleurrijke bloemen zullen produceren. Een tuin met mooie randen en veel groene bladplanten. Een tuin met veel lucht waar de herfst mooi is en mooi weer altijd productief is.